Mig

Jag, Monika Åkerblom, är en färgstark och positiv kvinna som står med båda fötterna på jorden, har en stark intuition och en härlig energi som smittar. Jag brinner för hälsa och välmående, mitt mål är att alla människor ska få möjligheten att MÅ BÄST i sina liv.

 

Yrke: Jag har mer än 20 års erfarenhet av arbetslivet som hälsocoach, karriärrådgivare, konsultchef och inom Human Resource. Har många års erfarenhet av att inspirera, motivera och vägleda människor som är i förändring på olika sätt i sina liv. Jag är utbildad civilekonom vid Lunds Universitet. Har även med mig utbildning som Diplomerad Kostrådgivare med Kognitiv inriktning och

ICF certifierad Coach.

 

Styrka: Jag är en person med mycket stort engagemang i allt jag gör. Jag är en god lyssnare, kan ge konkret feedback och ta dig vidare till dina mål. Jag lyckas få människor att göra skillnad i sina liv. Jag har ett förtroendeingivande sätt och bjuder in alla slags människor till att se på sina liv ur ett möjlighetsperspektiv.

 

Mitt MÅ BÄST är när jag har balans i mitt liv! Jag gillar att ha mycket att göra, men lika skönt tycker jag det är att bara koppla av. Jag älskar hälsosam mat, men unnar mig gärna ett glas vin. Jag tycker om att träna, men inser att kropp och knopp även behöver vila ibland. Jag älskar sol och bad samt vacker natur. Vistas så mycket jag kan utomhus och det är här i min älskade solstol som jag får mina absolut mest briljanta ideér! När hjärnan får koppla av, tankarna flyta fritt, då spirar kreativiteten.

Utbildning

Diplomerad Kostrådgivare med KBT inriktning

Certifierad ICF Coach

Civilekonom

Diplomerad Controller

UGL – Utveckling, Grupp, Ledare

Friskvård och hälsa

Testledarutbildning

Instruktör vattengympa

MPA – Personlighetstest

Vägvisaren

Erfarenhet från

Livet

Ledarerfarenhet

Chefscoaching

Kostomställning

Ledningsgrupparbete

Karriärrådgivning

Projektledning

Rekrytering

Human Resource

Förändringsarbete

Monika Åkerblom Tel. 0707-885479 Mail monika.mabast@gmail.com